16. ročník turnaje o pohár Městyse Batelova

V již tradičním termínu druhé soboty v září (8.9.2018) se uskutečnil již 16. ročník turnaje o pohár Městyse Batelova. Letošního ročníku se zúčastnilo 15 týmů, což je solidní počet. Za krásného letního počasí se hrál velmi kvalitní nohejbal a diváci se tak mohli přesvědčit jak hezký a náročný je to sport. Díky dobré pořadatelské práci se po 6 hodinách bojů vykrystalizovala čtvrtfinálová osmička.

Ze systému play-off vzešla finálová dvojice Batelov a Žďár. Za Batelov již tradičně nastoupil Jakub Rychlý a dva jeho spoluhráči Pavel Brussmann a Jan Straka. Na druhé straně se za tým Žďáru představily Hezina Petr, Voldřich Petr a Kysilka Jan. Bylo jasné, že jeden z dvojice Rychlý J. a Kysilka J. se stane vítězem turnaje po třetí a obdrží tak vlastní malý pohár. Přes velmi dobrý výkon Jakuba i jeho spoluhráčů se nepodařilo dotáhnout zápas do vítězného konce, a tak se vítězem stal tým Žďáru a smečař Jan Kysilka si oprávněně odnesl cenu za tři vítězství. Díky sponzorům se také mohlo rozdat mnoho hodnotných cen pro prvních osm týmů.

Závěrem chci poděkovat všem sponzorům, pořadatelům a hráčům za dobře odvedenou práci a dobrý přístup k celé akci. Díky všem jmenovaným má náš turnaj velmi dobrý hlas v řadách nohejbalové obce. Za to všem patří dík a již se těšíme na další ročník opět za rok.

Jaroslav Jedlička


Zpět