Další turnaj ve stolním tenisu za námi

V sobotu 31. května se na půdě batelovského Sokola odehrál již 4. ročník turnaje ve stolním tenisu, tentokrát však zpestřený o turnaj v šipkách. I napočtvrté se turnaj vydařil a z celkového počtu šestnácti účastníků vyhrála poprvé zástupkyně něžného pohlaví. Naopak turnaj v turnaji v šipkách zvítězil zástupce TJ Sokol Batelov.

Turnaj ve stolním tenisu byl rozdělen do dvou skupin po osmi závodnících. Systémem každý s každým postupovali čtyři nejlepší z každé skupiny a následně se utkali ve vyřzovacím pavouku. Mezi osmičkou nejlepších se objevila i závodnice, která navštívila tento turnaj úplně poprvé, ale i osmdesátiletý stolní tenista, který se zúčastnil našeho turnaje již podruhé, pan Novák Josef. Osmifinálové dvojice byly tyto:

  • Urbánek Miloslav - Šlesinger
  • Martin Vorálek Radek - Fišer Mirko
  • Semrádová Aneta - Hradecký
  • Jan Urbánek Jaroslav - Novák Josef

Po nádherné podívané, jakou čtvrtfinálové boje bezesporu byly, nepostoupil nikdo z batelovských do bojů o medaile. Ty se tedy měly následujících zápsech rozdělit mezi Urbánka Jaroslava, Urbánka Miloslava, Semrádovou Anetu a Vorálka Radka. Nejlepší z batelovských se tedy stal Martin Šlesinger, který v tomto minisouboji zvítězil jen o skóre nad dvojnásobným vítězem Janem Hradeckým. Duely, jejichž vítězové postoupí do samotného finále, měly obrovský náboj a převáděná hra byla skoro po každém míčku odměněna potleskem diváků.

Do finále se probojovala se ztrátou jediného setu Aneta Semrádová a vítěz posledního turnaje Jarodlav Urbánek, jenž byl pro přihlížející mírným favoritem. Ovšem ještě ani ne plnoletá Aneta převáděla parádní obranou hru, díky které nakonec obhájce loňského vítězství porazila. O třetí místo se mezi sebou poprali Radek Vorálek s Miloslavem Urbánkem, přičemž druhý zmiňovaný tento duel vyhrál.

V souběžně probíhajícím turnaji v šipkách se na třetím místě umístil Martin Šlesinger, na druhém místě skončil Radek Vorálek a celý turnaj vyhrál zástupce TJ Sokol Batelov Petr Němeček. Všem zúčastněným děkujeme za krásně strávenou sobotu a budeme se těšit na Vaší navštěvu dalších turnajů.

 

Konečné pořadí turnaje ve stolním tenisu:

1. Semrádová Aneta
2. Urbánek Jaroslav
3. Urbánek Miloslav
4. Vorálek Radek
5. Šlesinger Martin
6. Fišer Mirko
7. Hradecký Jan
8. Novák Josef
9. Šuhaj Ondřej
10. Komín Martin
11. Jurčeka Martin
12. Němeček Petr
13. Pecka Vladimír
14. Přech Vladimír
15. Šuhajová Petra
16. Přechová Justýna

 


Zpět